GASTRONOMİ TURİZMİ THE FUTURE OF LUXURY KONFERANSININ PARLAYAN YILDIZI OLDU
Luxury hizmet veren Oteller ve Lüks Property, lüks yazlık ve rezidansların katılacağı The Future of Luxury etkinliği 20 Ekim’de İstanbul Ritz Carlton Otelinde gerçekleşti.
Turizm açısından dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul; bilim, kültür ve sanatın merkezi olarak her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor. İstanbul şüphesiz turizm açısından da dünyanın en önemli, en canlı, en zengin ve pek emsali bulunmayan bir şehir olma özelliği nedeniyle Ukrayna, Rusya, Özbekistan, Kazakistan gelen 120 seçkin karar verici acente sahipleri, lüks oteller, lüks mülkler, seyahat, tur operatörleri ve danışmanlık şirketlerinden bayilerle bir araya geldi. İstanbul ve ülkemizin Gastronomik segmentte zenginlikleri katılımcılara aktarıldı.
Etkinlik sorumlusu Yasin Avcı tarafından düzenlenen organizasyon sonunda Future X Events’in düzenlediği etkinlik konferans ve birebir görüşmelerle devam edip akşamında SwissOtel’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katılımıyla gala gecesiyle tamamlandı.
Dr. Cem Kınay moderatörlüğünde yapılan konferansa, Demet Sabancı Çetindoğan, Uğur Talayhan, Aylin Altuntaş, Gürkan Boztepe, Recep Yazıcı ve Salih Gözcü konuşmacı olarak katıldılar.
Yorumlar (0)
Facebook yorumları